Digital marketing helps in understanding the online world

abhinay-c-150x150

An Interview with Abhinay Chaudhary,Digital Analyst in OMD Group and DSIM’s Ex-Trainee. He shares his DSIM review with us and how adding digital marketing skills to his resume helped him get a dream job.

Q1. What is your job profile in your current company?

Ans. I am currently working with Omnicom Media (OMD) group as a Digital Analyst.

Q2. What role did the training play in getting you your desired job?

Ans.Getting a desire job is yet to get, but yes adding digital skill to my resume is really good and it differentiates me from other employees here.

Q3. What made you go for a digital marketing training ?

Ans.Well being from a marketing background, I was well aware with the scope & future of marketing is digital. That’s why I opted to go for digital marketing course  before it becomes too late.

Q4. Talking about digital marketing it is believed to be the top most industry in the coming future. What’s your take on this?

Ans. As a Digital analyst I’m seeing an immense scope of Digital Marketing in future, talking about present scenario this industry is Booming, & growing at quite faster rate.

Q5.What about the training at DSIM? In what sense it helped you?

Ans.This training was really helpful for me in understanding the online world, selling things offline is bit harder or can say takes time but online it`s amazing. So, I learnt how to combine both.

Q6. How was your overall training experience @DSIM?

Ans. Overall experience with DSIM was amazing. It is the finest digital marketing institute in Delhi. I have learned a lot here. Even everyone was quite cooperative in DSIM.

Q7.How would you rate the trainers @ DSIM?

Ans. The knowledge, way of communication and confidence level of the trainers seems that they were professional and experienced trainers. I would rate all trainers 9.

Q8. Is there something you would like to put across to the young job seekers?

Ans. Well, if you stuck into your career or looking for a bright future , then probably opting Digital Marketing is a good option as it not only gives you the option for plenty of job but also to get freelancing projects also.

Mr. Abhinay Chaudhary completed his Digital marketing training from Delhi School of Internet Marketing in November 2014.

Source: http://dsim.in/blog/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s